.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri

Psikolojik Danışmanlık Birimi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerinin ve çalışanlarının bireysel, sosyal ve akademik alanda yaşadıkları sorunlarda psikolojik destek sunmayı ve bireylerin zihinsel, duygusal ve davranışsal gelişimlerine katkıda bulunmak, problem çözme becerilerini geliştirerek yaşam kalitelerini arttırmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Psikolojik Danışmanlık Biriminde verilen hizmetler ücretsizdir.

İlkelerimiz

Temel ilkemiz gizliliktir. Görüşme içerikleri ve kişisel bilgileriniz etik kurallar dâhilinde sizin onayınız alınmadan hiçbir kişi ya da kurumla paylaşılmaz. Başvuruda bulunan tüm kişiler bireysel farklılıkları ne olursa olsun aynı duyarlılıkla ve saygıyla kabul edilir.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmeti Almak İçin Ne Yapmalı?
Birimimiz randevu sistemiyle çalışmaktadır. Herkes için belli bir zaman dilimi ayrılacağından, aşağıda belirteceğimiz telefon/e-posta aracılığıyla ya da ofisimize gelerek danışmanımızdan randevu almanız gerekmektedir. Ofisimize gelerek alacağınız randevularda öncelikle bir ön görüşme yapılacaktır. Bunun sonucunda uygun gün ve saat belirlenerek randevu verilecektir.
Önemli bir mazeretiniz olur ve randevunuzu ertelemek ya da iptal etmek isterseniz en az 24 saat öncesinde danışmanınızı bilgilendiriniz.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi Ofisi
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kat:3