Gastronomi ve Mutfak Topluluğu

Yayın Tarihi | 01 July 2024, Monday

Gastronomi ve Mutfak Topluluğu

gastrotpl@mehmetakif.edu.tr

Akademik Danışmanı

Öğr. Gör. İlhan AVCU (Tuzim İşletmeciliği ve Otelcilik YO)

Topluluk Öğrenci Başkanı

Kasım Emir KAMACI

Özel Amaçları

-Gastronomi ve Mutfak Topluluğu olarak, kulüp üyeleri arasında mutfak sanatlarına ve yemek görgü kurallarına olan takdiri artırmayı hedefliyoruz.

-Bu doğrultuda, atölye çalışmaları, dünya mutfakları dersleri gibi etkinlikler düzenleyerek, gastronomi alanındaki bilgi ve becerileri pekiştirmekteyiz.

-Ayrıca, farklı kültürlerin mutfaklarını keşfetmek amacıyla yiyecek ve içecek deneyimleri sunuyor, böylece üyelerimizin kültürel çeşitliliği daha yakından tanımalarını sağlıyoruz.

-Genç nesillerle buluştuğumuz sosyal sorumluluk projeleri ve gastronomi yarışmalarıyla, topluluğumuzu, okulumuzu ve Burdur’u en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir çaba sarf etmekteyiz.

-Bu etkinlikler sayesinde, gastronomi alanındaki tutkularımızı geniş bir kitleye ulaştırmak ve toplumda daha geniş bir farkındalık yaratmak en önemli hedeflerimizdendir.

-Ayrıca, bölümle ilgili etkinliklere katılımı sağlamak, bölümle ilgili yarışmalara katılmak ve bölümle ilgili önemli gelişmeleri yakından takip etmek de amaçlarımız arasında yer almaktadır.