Gıda Mühendisliği Araştırma ve Geliştirme Topluluğu (15.03.2016) | ||
Akademik Danışmanı | Dr. Öğr. Üyesi Oğuz GÜRSOY (Mühendislik Mimarlık Fakültesi) | |
Topluluk Öğrenci Başkanı | Tuğçe ÇEKÜÇ
| |
Özel Amaçları
· Öğrencilere AR-GE kültürü kazandırılması konusunda faaliyetlerde bulunmak · Gıda Mühendisliği alanında araştırma ve geliştirme ( AR-GE) faaliyetleri için üyelerini ve ilgili öğrencileri Tubitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Yurtiçi Araştırma Projeleri Destek Proğramı vb programlara başvuru konusunda özendirmek · Gıda Mühendisliği alanında faaliyet gösteren kamu ve özel sektöre ait işletmeler ile sektörel fuarlara üyelerinin bilgi, görgü ve tecrübelerini arttırmak amacıyla teknik geziler düzenlemek · AR-GE faaliyetleri ve ilgili konularda seminer, sergi, konferans, çalıştay ve sempozyum gibi bilimsel ve sosyal faaliyetler organize etmek ve bu konulardaki faaliyetlere katkıda bulunmak · Gıda Mühendisliği ile ilgili çeşitli konularda Sertifika Proğramları düzenlenmesine( Toplam Kalite Yönetim Sistemleri vb) katkıda bulunmak · Öğrencilerin sosyal konularda gelişimlerini sağlamak ve birlikte çalışma becerilerini geliştirmek amacıyla çeşitli faaliyetler düzenlemek |
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
İstiklal Yerleşkesi, 15030 BURDUR
+90 248 213 43 52
+90 248 213 43 51
sksdb@mehmetakif.edu.tr
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi